webshop product_detail

Produktnummer: kqi3

NIU KQi3

Nyhet!

 • kr 7.990,00
 • Beskrivelse

  Nyhet! 

  KQi3 Pro er NIU sitt nye pendlerverktøy. NIU er blant de største produsentene av elektriske scootere og motorsykler. Nå lanserer de en el sparkesykkel med lang rekkevidde og god kvalitet. Fokuset til NIU med denne er å være en av de beste i markedet på el sparkesykkel, hvor de ønsker å levere et kvalitetssterkt produkt til kundene. 

  Rekkevidde på inntil 50 km og topphastighet på 20 km/t.

  El sparkesykkelen har et mål om å gjøre reisen din komfortabel. Den har god fotplassering som sikrer balansen din, brede dekk som gir støtdemping og styrestangen er designet med en stigning på 75 grader som gir stor stabilitet. Med den raske akselerasjonen kommer man seg raskt og lett opp bakker og stigninger. Skive bremsene som er på sparkesykkelen gir sterkt bremsekraft i alle slags forhold, enten om det er vått eller tørt. Med de effektive bremsene vil man føle seg trygg og sikker når sykkelen er i bruk. KQI3 Pro har ikonisk halo-frontlykt og ringeklokke, noe som holder både deg og de rundt deg trygge ved at du blir sett og hørt. 

  NIU har en app som sammenkobler telefonen din med sparkesykkelen. Appen gir deg en god oversikt over kjørestatistikken din og gir deg mulighet til å tilpasse hastigheten. Er du redd for at el sparkesykkelen din skal bli stjålet? Det trenger du ikke være dersom du har den intelligente appen til NIU, den gir deg nemlig muligheten til å låse KQi3 Pro.