webshop product_detail

Produktnummer: m400sw

Metropolis 400SW

Kjøres med billappen!

 • kr 149.990,00
 • Beskrivelse

  Peugeot Metropolis SW, nå med integrert toppboks på 54 liter.

  En førsteklasses 400cc som er designet og produsert i Frankrike på den historiske fabrikken i Mandeure. Gjør den urbane jungelen til din lekeplass ved å velge den mest vellykkede trehjulingen på markedet. Peugeot Metropolis er utstyrt med i-Connect-teknologi.

  PowerMotion 400cc Euro 5-motoren er resultatet av ekspertisen og erfaringen til Peugeot. Denne nye motoren yter 35,6 hk og har et dreiemoment på 38,1 Nm. Scooteren er helt ny på markedet og tilbyr den beste ytelsen i sin kategori. Den lave dreiemoment styrken og LFE-teknologien gjør kjøringen morsommere, roligere og mer økonomisk. Tilfredshet er et nøkkelord for de som ønsker å kruse rundt i byen og lett passe inn i trafikken.

  Med det smarte dashbordet til Peugeot Metropolis i-Connect, er komfort og sikkerhet en integrert del av din kjøreopplevelse.

  Med sikkerhetsutstyr som ABS-SBC-system, hevet dashbord, anti-tilt system, full LED-belysning og nød bremsing med automatisk aktivering av nød-blink garanteres sikker kjøring under alle forhold.

  Ved å kombinere ditt behov for komfort med ekspertise innen avansert bilteknologi har vi gjort det mulig å designe den mest vellykkede og ergonomiske trehjulingen på markedet. Smart Key-teknologi, justerbar vindskjerm og ryggstøtte, polstret bakdeksel og flatt gulv gir unik komfort og brukervennlighet for din neste opplevelse med nye Peugeot Metropolis.

  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tilegg til annonsert pris


  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.

 • Tilbehør