webshop product_detail

Produktnummer: gsx8s

GSX-8S

Nyhet for 2023!

 • kr 129.990,00
 • Beskrivelse

  Tilbud på 2023 modell!   Suzuki GSX-8S
  Viser stolt fremtidens vei til ren funksjonell skjønnhet.
  Hver detalj, helt ned til den karakteristiske korte nye lyddemperens design, presenterer den futuristiske appellen til en slank og kompakt styling som umiddelbart formidler ytelsespotensial i sin foroverlente aggressive holdning. Den eksponerer stolt motoren, rammen og andre funksjonelle deler for å bringe en helt ny følelse til den unike karakteren.

  LED-frontlykter og posisjonslys:
  De vertikaltstablede, sekskantede LED-frontlykteene gir deg godt lys, og det kompakte designet skaper et skarpt utseende med unik karakter som får frontenden til å se lett ut og klar for handling. Frontlyktene er flankert av kompakte LED-posisjonslys utformet som smale vinklede slisser som går fremover og ned langs fronten deksel for å fremheve den unike fronten.
  LED-kombinasjonslyset bak med integrert LED-nummerskiltlys har et nytt design introdusert for første gang på en Suzuki motorsykkel.

  Fullt LCD-instrumentpanel:
  GSX-8S tar i bruk en tilpasset 5-tommers farge TFT LCD multifunksjons-instrumentpanel. Turtelleren har også en programmerbar rpm-indikatorlampe som blinker når motoren når et forhåndsinnstilt turtall. Manuelle eller automatiske innstillinger for visningsmodusene dag (hvit) og natt (svart) lar deg maksimer sikten når som helst og i enhver kjøresituasjon.

  Det ergonomiske bryteroppsettet maksimerer brukervennlighet og effektivitet slik at du kan få tilgang til alle kontroller mens du fokuserer på veien. Velg moduser og foreta innstillinger for S.I.R.S. kontrollsystem ved ganske enkelt å betjene MODE og OPP/NED-brytere på venstre styre.

  776 ccm
  202 kg
  Setehøyde 81 cm
  14 l tank
  Farge lcd skjerm
  Quickshift

  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.

  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.