webshop product_detail

Produktnummer: dl800de

DL800DE V-strom

Nyhet for 2023!

 • kr 164.990,00
 • Beskrivelse

  Tilbud på 2023 modeller!   
  Suzuki DL800DE V-strom.

  Målrettet ytelse - en kompakt, kraftig og allsidig ny motor
  V-Strom 800DE drives av Suzukis splitter nye parallell Twin-motor på 776 cm. Den har en langslagskonfigurasjon som gir en fin balanse mellom jevn, kontrollerbar kraft og ytelse ved høyere turtall. Det resulterer også i at motoren viser seig utholdenhet ved ekstremt lave hastigheter, noe som gjør det enkelt å kontrollere V-Strom 800DE på skogsveier og stier når du får lyst til å våge deg utover der fortauet slutter og utforske omgivelsene dine videre.
  Suzuki valgte en 270-graders veivaksel fordi dens tenningstidspunkt bidrar til å levere mye dreiemoment, positiv trekkraft, samt en behagelig rumling og lyd som ligner på en V-twin.

  Suzuki Cross Balancer
  Alle moderne parallell Twin-motorer med en 270-graders krank-layout bruker en ”primær balanser” for å redusere vibrasjoner.
  Suzuki har laget en ny biaksial primær balanser, som plasserer de to balanserne i 90° i forhold til veivakselen.

  Eksosanlegg
  2-i-1 eksossystemet produserer en behagelig lyd og maksimerer kraftuttaket. En to-trinns katalysator bidrar til å tilfredsstille Euro 5-utslippsstandardene. Den oppsveipte lyddemperen er ikke bare stilig å se på, men er også designet for ikke å forstyrre V-Strom 800DEs lange fjæringsvei.

  Chassis og elektrisk design
  Alle aspekter av chassiset er designet for å fremme god håndtering og kontroll, og for å prioritere komfort og minimere tretthet på lange turer. Den robuste stålrammen, den nye lettvektssvingarmen i aluminium, 21-tommers fordekk, spilehjul og Hitachi Astemo (SHOWA) fjæring med nok vandring til å håndtere grus.
  V-Strom 800DEs design forblir tro mot V-Strom-arven og Suzuki-designet. Den karakteristiske sekskantede LED-hovedlysenheten fremhever frontens slanke, lette og kompakte utseende.

  Komfort og beskyttelse
  Kåpeglasset maksimerer sikt og beskyttelse, og tilbyr 3-trinns høydejustering. Brede stålfotpinner dekket med gummi gir større stabilitet når du står og hjelper til med å forhindre at støvlene sklir. Den bakre bæreren med integrerte passasjerhåndtak er praktisk.
  Håndskydd er standardutstyr og beskytter hendene dine mot vær og vind og f eks oppvirvlet grus. Og et plastdeksel beskytter motoren når du utforsker tøffere terreng.

  Målrettet elektrisk design
  Farget TFT LCD Multiinformasjonsskjerm
  V-Strom 800DE tar i bruk et tilpasset 5-tommers farge TFT LCD multifunksjonsinstrumentpanel. Turtelleren fungerer dobbelt som en programmerbar rpm-indikatorlampe, som blinker når motoren når et forhåndsinnstilt turtall. Manuelle eller automatiske innstillinger for visningsmodusene dag (hvit) og natt (svart) lar deg maksimere sikten når som helst og i enhver kjøresituasjon.

  Det vertikalt stablede paret med karakteristiske sekskantede LED-frontlykter gir deg god oversikt over veien, samtidig som den tilfører en særegen stil til fronten på V-Strom 800DE. Kompakt LED
  posisjonslys, LED-blinklys og LED-baklys sørger for god synlighet og praktisk holdbarhet.

  776 ccm
  230 kg
  Setehøyde 85,5 cm
  20 l tank
  Farge lcd skjerm
  usb
  Quickshift

  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.

  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.
  Begrenset antall til annonsert pris