webshop product_detail

Produktnummer: gsxs1000gx

GSX-S1000GX

Nyhet for 2024!

 • kr 279.900,00
 • Beskrivelse
  Suzuki GSX-S1000GX 5 års garanti  

  Suzuki tar ett skritt videre når de lanserer nye GSX-S1000GX, og fyller dermed rommet mellom Adventure og Sporttouring. En mer optimal MC for norske forhold er vanskelig å finne – det er nesten så man kan mistenke at de japanske MC-ingeniørene har vært her i Norge da de designet nye GSX-S1000GX! Dette er en usedvanlig komplett motorsykkel for kjøring på våre mange flotte landeveier, og nye GX takker dessuten ikke nei til de store eventyrene utenfor landegrensene. GSX-S1000GX gjør jobben både inn til kontoret i byen, på det herlige favorittpartiet på landeveien og på langturen nedover Europa.

  Suzuki introduserer Advanced Electronic Suspension (SAES), som er Suzukis første elektroniske styrte fjæring, med Suzukis originale nye Suzuki Road Adaptiv Stabilisering (SRAS). Disse teknologiene kombineres for å gjøre GX komfortabel og kontrollerbar på underlag som spenner seg fra brostein i byen til krevende og svingete fjellveier.

  Suzuki Drive Mode Selector Alpha bidrar til at du får det aller beste av sykkelen under alle ulike forhold og vær. Samspillet med det nye elektroniske fjæringssystemet setter en helt ny standard for denne typen crossovermotorsykkel. Alt inngår i Suzuki Intelligent Ride System (SIRS) – selv hjernen i GSX-S1000GX.For første gang på en GSX-S-modell tar Suzuki i bruk 6-akslet Bosch IMU. Denne datahjernen har både akselerometer og gyroskop, og gjør flere hjelpesystemer mulig, deriblant bakhjulskontroll (Lift Limiter), aktiv støtdemping (Active Damping Control) og sving-ABS-kontroll (Motion Track Brake System). Den 6,5-tommers store TFT LCD-instrumentskjermen er svært lettlest og ripesikker – bygget spesielt for MC. Du kan enkelt koble din smarttelefon sammen med skjermen. Her får du også frem kart, samt øvrige tjenester til telefonen. Og selvfølgelig alle nødvendige opplysninger om din MC, som for eksempel innstillingene til de ulike hjelpesystemene og den elektronisk justerbare støtdempingen.

  Motoren på 999 kubikk er selve kjernen til kjøregleden i GSX-S1000GX. Utgangspunktet er Suzukis suksessfulle superbikemotor som gjennom flere tiår har vunnet både titler og hjerter. I GSX-S1000GX har den vært gjennom utallige runder i motoravdelingen til Suzuki for å finne frem til den optimale karakteren for en slik type crossover-MC. Resultatet er en motor som har både krefter og allsidighet.

  Oppsummert:
  152hk og 106nm
  Kjøreklar vekt 232 kg
  Setehøyde 845mm
  Bensintank 19 liter
  Bi-directional Quick shift
  TFT fargeskjerm med bluetooth
  Cruise control
  Cornering Abs og traction control
  Showa EERA elektroniske dempere
  SDMS riding modes
  SRAS adaptive stabilization

  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.

  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.
 • Tilbehør