webshop product_detail

Produktnummer: dl1050

DL1050

Nyhet for 2023!

 • kr 219.990,00
 • Beskrivelse

  Tilbud på 2023 modell!
  DL1050  V-strom.  5 års garanti.

  5 tommers TFT farge panel og Bi-directional quickshifter.

  Svært mye er oppdatert på jubileumsutgaven av V-STROM 1050. Både Ride-by-Wire Electronic Throttle System og Cruise Control System har fått endringer som gjør den enda bedre å kjøre. Også motoren har fått flere oppdateringer – deriblant nye eksosventiler og en silkemyk girkasse. I tillegg har den altså fått Quickshift-giring.

  ECM (den elektroniske datastyringsenheten) og ABS har også fått oppdateringer. Det samme gjelder alu-rammen og støtdemperne. Den nye og lekre TFT LCD-skjermen løfter også modellen flere hakk. Resultatet er en perfeksjonert, råsterk og moderne V-twin som aldri før har vært enklere å håndtere for både erfarne og mindre erfarne motorsyklister.


  -Setehøyde       85,5  cm
  -Effekt               107 hk
  -Kjøreklar vekt  242 kg
  -Tankvolum    20 l
   
  V-Strom 1050 har en god del ekstra utstyr og teknologi sammenliknet  med standard 1050. Den har justerbar vindskjerm, handguards, LED  signallys, justerbar salhøyde og 12 V-uttak under salen. 1050 fremstår  dermed som en komplett eventyrmaskin for de store oppdragene.
  Den har også Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) med en  ny seks-retningers/tre-akset IMU. S.I.R.S. Og den har cruisekontroll,  oppdatert ABS og et kombinert bremsesystem som nå inkluderer Hill Hold  Control. I tillegg har den såkalt «Slope Dependent Control System» som  styrer bakhjulsløft når du kjører bratte nedkjøringer.

  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.
  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.

 • Tilbehør