webshop product_detail

Produktnummer: dl1050xt2022

DL1050XT

2022 modell!

 • kr 194.990,00
 • Beskrivelse

  Tilbud på 2022 modeller, begrenset antall!
  DL 1050XT  V-strom. 5 års garanti.


  Tar deg enkelt med til reisemålet.
   I likhet med den verdens suksessmodellen V-Strom 650 ABS gir det helt nye V-Strom 1050-konseptet moro, spenning og allsidighet til førere som ønsker seg en helt ny verden med motorsykkeleventyr.

  Kjøreopplevelsen blir enda bedre med de nye detaljene, som vil tilfredsstille kravene til selv de mest innbarkede eventyrmotorsyklister.

  . Solid, førervennlig motor: En 100 % nydesignet, væskekjølt 1037 cc V-twinmotor gir ubesværet akselerasjon i tillegg til den markante brummingen fra V-twinmotoren.
  . Et velbalansert lettvektschassis: Smal, lettvekts aluminiumsramme, polstret sete og en justerbar vindskjerm gir en lettkjørt og komfortabel karakter.
  . Bremser og fjæringssystem: Ytelsesinspirert radialmontert bremsekaliper foran og Antilock bremsesystem gir førerne selvtillit når de bremser på forskjellige typer   underlag. V-Strom 1050-konseptet består også av en opp/ned-forgaffel og enkeldemper bak som er lett å justere.
  . Avansert Traction Control: Suzukis avanserte Traction Control er designet for sportslig kjøring, ytelse og for å kunne ferdes trygt på glatt underlag.
  . Luggage System: Det nye bagasjesystemet er designet og testet i harmoni med V-Stroms totale konstruksjon. Bagasjesystemet er lett å montere, har smal bredde når det er påmontert, og har et rent og stilfullt utseende i seg selv.

  -Setehøyde       85   cm
  -Effekt               107 hk
  -Kjøreklar vekt  247 kg
   

  V-Strom 1050XT har en god del ekstra utstyr og teknologi sammenliknet  med standard 1050. Den har eikefelger, justerbar vindskjerm,  sentralstøtte, krasjbøyler, ekstra motordeksel, handguards, LED  signallys, justerbar salhøyde og 12 V-uttak under salen. 1050XT fremstår  dermed som en komplett eventyrmaskin for de store oppdragene.

  XT-modellen har også Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) med en  ny seks-retningers/tre-akset IMU. S.I.R.S. Og den har cruisekontroll,  oppdatert ABS og et kombinert bremsesystem som nå inkluderer Hill Hold  Control. I tillegg har den såkalt «Slope Dependent Control System» som  styrer bakhjulsløft når du kjører bratte nedkjøringer.


  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.
  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen.

 • Tilbehør