webshop product_detail

Produktnummer: gsxs1000gt2022

GSX-S1000GT 2022

GT Touring!

 • kr 219.990,00
 • Beskrivelse
  Suzuki GSX-S1000GT 5 års garanti  2022 modell med originale sidevesker ferdig montert!

  Tilbud!  spar 26000,- på denne 2022 modellen, som forøvrig er helt lik 2023 modellene. NB: Kun sort igjen.

  Uansett hva du liker, så står GSX-S1000GT til din tjeneste. Om du foretrekker høyhastighetsreiser nedover Europa, offensiv kjøring i svingene på favorittveien der du bor, pendling til arbeidsplassen eller rett og slett en kjapp kosetur ut for å nyte sommervarmen – GSX-S1000GT er en ekte allrounder som leverer på alle områder.

  Motoren på 999 kubikk røper at det er mye sport og ekstreme krefter i nye GSX-S1000GT. Utgangspunktet for den helt nye sportstoureren er motoren fra den legendariske sportssykkelen GSX-R1000. I GSX-S1000GT er motoren tunet og modifisert for å tilfredsstille kravene til rask landeveiskjøring, gjerne med passasjer og med bagasje. Kreftene i nedre deler av effektregisteret og dreiemomentet er prioritert. Men det har ikke gått på bekostning av den morsomme motorkarakteren som GSX-serien er kjent for. GSX-S1000GT har krefter til å underholde selv den mest kravstore motorsyklisten.

  Suzuki har minimalisert motorvibrasjoner i nye GSX-S1000GT. Det er en betydelig fordel for komforten på de lange turene. Vibrasjoner i styre er betydelig redusert sammenliknet med en sportssykkel. Det gir muligheter for lange og komfortable dager på veien. I tillegg har Suzukis aerodynamikk-ingeniører lagt ned et betydelig arbeid for å gi fører og passasjer best mulige forhold i høye hastigheter. Uendelig antall timer i vindtunellen har gitt optimal aerodynamikk og fantastiske egenskaper. Små detaljer har gitt store utslag. Utfordringen med denne oppgaven er ofte at smarte aerodynamiske grep går utover designet. Men her har Suzuki åpenbart gjort en fin jobb med nye GSX-S1000GT som har moderne og fine linjer.

  Den nye GT-modellen er utstyrt med Suzukis Intelligent Ride System (SIRS), som inkluderer Suzuki Drive Mode Selector (SDMS), Traction Control, Ride by Wire Electronic Throttle, Bi-directional Quick Shift, Suzuki Easy Start, Cruise control og  Low RPM Assist systems. Samlet gir disse systemene et svært godt utgangspunkt for en trygg og komfortabel reise.

  GSX-S1000GT er den første Suzukien med en ny generasjon 6,5 tommers farge TFT LCD multi-informativ antireflekterende skjerm, som er utviklet spesielt for MC. Den har egne profiler for ulike lysforhold og det åpner seg et nytt univers for den som er villig til å utforske innholdet og mulighetene.

  En annen fremtredende funksjon er smarttelefon-tilkobling som gir deg tilgang til en rekke apper og funksjoner som gjør din MC-reise både mer effektiv, mer underholdene og mer morsom. Her er det bare å installere den gratis SUZUKI mySPIN-appen og koble sammen smarttelefonen for å overføre skjermen til GTs store TFT LCD-skjerm i full farge. Da viser skjermen kontakter, kalender, musikk og for eksempel kartapper som du har installert på din smarttelefon. SUZUKI mySPIN er kompatibel med iOS og Android ™.

  Suzuki har laget en hel rekke originalt tilbehør til nye GSX-S1000GT. Her finner du 36 ulike alternativer – fra kofferter til større vindskjerm. Det er mulig å tilpasse GT-modellen nøyaktig etter dine personlige stil og krav.


  NB: Leveringsomkostninger (montering/klargjøring/registrering) kr 4000,- kommer i tillegg til annonsert pris.
  Vi tar forbehold om prisendringer og feil i beskrivelsen. • Tilbehør